Even voorstellen

Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

Na 3,5 jaar geleden te zijn gestart met iek & jet, wordt het nu wel eens tijd om mezelf voor te stellen. 

Mijn naam is Jet en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Amsterdam met mijn vriend en onze kinderen: Nine, onze dochter van zes en Otis, onze zoon van twee jaar oud. 

Ik ben creatief, sociaal en vrolijk maar ook emotioneel en gevoelig. Die laatste twee kunnen voor mij zowel positief als negatief werken...

 

Hoe het allemaal begon

Toen ik zwanger was van Nine kreeg ik de kriebels en wilde ik opeens van alles zelf naaien voor haar. Jurkjes, luier etuis, broekjes, rokjes, noem maar op.Vervolgens waren mensen om mij heen zo enthousiast over mijn newborn creaties, dat ik de vraag kreeg of ik dat ook voor hen wilde maken.

Vriendin Marieke, ook wel iek genoemd, stelde voor om onze krachten te bundelen en dat avontuur samen aan te gaan. Zij met de kennis over het naaien en de patronen en ik als grafisch vormgever met een liefde voor naaien.

 

Zo gezegd zo gedaan en iek & jet was geboren! Het oorspronkelijke logo was voor onszelf duidelijk, maar we hoorden om ons heen dat veel mensen het lazen als Lek & Jet. Zodoende heb ik het logo aangepast, zodat het duidelijk is dat het iek & jet is!

Helaas besloot Marieke NA 1,5 jaar te stoppen met iek & jet. Ze had nog een andere droom: Trouwjurken maken onder de naam iek’s bridal. Ik ben verder gegaan, met de kennis en kunde die ik bij iek heb opgedaan doe nu al 3,5 jaar wat mij echt blij maakt, ontwerpen en maken van duurzame kinderkleding van keurmerk stoffen. Eerlijk voor mens, milieu en dier. 

 

Ontmoeten?

Wil je mij een keer in het echt ontmoeten? Kom dan bijvoorbeeld langs op de Sunday Market Amsterdam, de Marker Market Amsterdam of de Zondagse Markt Hoorn op 30 juni. Op www.facebook.com/iekenjet en www.instagram.com/iekenjet houd ik mijn volgers op de hoogte van de data en locatie van de markten.

Leuk om elkaar daar te zien!

Tot dan? 

 

Liefs Jet

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Copyright 2020 Iek & Jet Powered by Lightspeed